Evernote je s predlogami postal bolj koristen

Evernote je z razlogom najbolj priljubljeno orodje za zapiske. Nudi več funkcionalnosti, kot jih večina potrebuje, zaradi česar se ga mogoče kdo celo ustraši. 

Očitno so pri Evernotu spoznali, da ljudje potrebujejo več kot le prazen list papirja. Zato so pripravili celo vrsto predlog za delo in zasebno življenje. Med njimi so predloge za načrtovanje zabav, tedenske preglede po metodologiji GTD ali projektni proračun.

Predloge so razdeljene v tiste za delo, tiste za zasebno življenje in tiste za šolo.

Enostavna uporaba

Nova možnost je na voljo na vseh platformah, le pri spletnem vmesniku moraš preklopiti na novi beta vmesnik. Ko ustvariš nov zapisek, se pojavi nov gumb, kjer lahko izbereš eno od shranjenih predlog.

Dodajanje zapiskov v obliki predlog je enostavno

Predloge, ki jih izbiraš, moraš najprej shranit iz knjižnice predlog. Iz seznama izbereš eno od predlog, da se odpre predogled, nato pa klikneš Save Template. Tako se bo shranil v tvoj osebni seznam, od kjer jih nato izbiraš.

Gumb s predlogami deluje, če imaš Evernote nastavljen na novi beta vmesnik.

Katere priporočam

Osebno so mi najbolj všeč Eisenhowerjeva matrika, zapiski s sestanka, koledar za družabne medije in tedenski pregled po metodi GTD. Dejstvo je, da take predloge naredijo Evernote bolj koristen, saj prihraniš veliko časa pri ustvarjanju zapiskov, pa tudi informacije so bolje strukturirane. 

Primer Eisenhowerjeve matrike

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.