Prisluhnite drevesom, najljubšemu baru ali LEGO kockam

Ob delu z računalnikom sicer skoraj vedno poslušam glasbo, vem pa da se nekateri ob tem ne morejo zbrati. Namesto tega lahko danes prisluhnejo čemu bolj umirjenemu, recimo gozdu. Spletna storitev tree.fm je ustvarjena za vse, ki bi radi delali ob zvokih gozda.

Če vam zvok ni všeč, preprosto kliknete na gumb “Next Forest Please” in že se znajdete v naslednjem gozdu.

Kocke namesto gozda

Če namesto gozdu raje prisluhnete pokljanju in prasketanju plastičnih kock, je LEGO pripravil cel kup posnetkov belega hrupa, torej zvoka za ozadje. Prisluhnete lahko “skladbam”, kot so Searching for the One, Built for Two in Wild as the Wind. LEGO je stvar pripravil na kar 15 platformah za pretočno glasbo, vključno s Spotify in Apple Music. Če pa ne želite plačati, je na voljo tudi na njihovi spletni strani.

Bar ali kavarna

Pogrešate svoj najljubši bar? Potem je I Miss My Bar za vas. Nastavite lahko različne zvoke in njihovo glasnost, recimo barmana, pogovor ljudi, zvok ulice, dežne kaplje itd.

Jaz imam sicer rajši kavo kot alkohol, zato prav pride zvok kavarne na Coffitivity. Brezplačno so na voljo jutranji Morning Murmur, zvok ob kosilu in hrup kavarne na fakulteti.

Subscription received!

Please check your email to confirm your newsletter subscription.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.